Основни ястия 

VITAMIN C-500 от NOW Foods – ревю

Витамин С е наричан още аскорбинова киселина. Той е изключително важен за тялото и неговият дефицит, поради невъзможност организма да си го изработва самостоятелно, ще доведе до различни здравословни проблеми. Защо е важен и неговото участие в различните процеси? Може ли продуктът на Now Foods VITAMIN C-500 mg да ни помогне? Нека видим неговото ревю!

Защо е важно да приемаме витамин C

Той принадлежи към групата на водоразтворимите вещества и е незаменим, което означава, че тялото не е в състояние да си го изработва самостоятелно и се налага външният му прием. VITAMIN C-500 mg от Now Foods взема участие в изграждането на тъканите и костите, а чрез него по-ефективно се усвоява желязото.

 

Действието на VITAMIN C-500 mg от Now Foods води до подобряване на съдържанието на кислород в тялото и за доброто състояние на неговите клетки. Нормалните му нива ще допринесат за подобряване вида на кожата, ще я направи по-еластична, гладка и красива. Той способства за ускоряване заздравяването на раните, кръвоносните съдове и подобрява синтезирането на колагена, който е 80% съдържание на кожата.

 

Достатъчното наличие на VITAMIN C-500 mg от Now Foods ще направи устойчивостта Ви от инфекциозни заболявания по-голяма. Той още може да помогне за:

  • повишаване на възстановителните тъканни процеси;
  • подобряване адаптацията към ниските температури;
  • устойчивост на капилярите и към алергичните реакции;
  • забавяне на атеросклерозата и много други.

Мощен продукт от Now Foods

VITAMIN C-500 mg е най-основният хранителен елемент за всеки организъм и взема пряко участие в процесите на имунната система. Той също е изключителен антиоксидант, предпазващ тялото от окислителни увреждания, а също отговаря и за синтезирането на аминокиселините, фолиевата киселина и желязото.

 

Липсата му води до развитие на заболяването скорбут, при което се наблюдава кървене на венците и кожни лезии. Ако рядко консумирате пресни плодове и зеленчуци, то съществува вероятност да имате дефицит на Витамин С в организма. В подобен случай със сигурност VITAMIN C-500 mg на Now Foods ще Ви бъде от голяма полза. Други симптоми за липсата на този елемент е слабостта в мускулите и чувството за безсилие и лесната умора.

 

Този продукт се предлага във вид на хранителна добавка по 100 таблетки и се приема по една капсула дневно всяка сутрин при закуската. При приема на лекарствени средства, моля направете лекарска консултация преди това. Също, при бременност или кърмене, консултирайте се с Вашия наблюдаващ лекар и дръжте далеч от децата.

Свързани

Leave a Comment