Полезно 

Съвет от специалистите за продажба да имот

Пазарът за имоти е доста променлив, но винаги си остава една от най-добрите възможности за инвестиция. Ако имате и искате да продадете имота си, можете да го направите по-всяко време, тъй като търсенето е активно през цялата година. Ето няколко съвета от специалистите за продажба на имот:

Има два начина да продадете имота си – сами или чрез агенция или компания, която предлага изкупуване на имоти. Ако решите да направите това сами, първо, проучете как вървят цените на пазара, след това публикувайте обяви, снимки и чакайте обаждане и огледи. А това отнема време, ангажираност и нерви. Освен това ваша отговорност е и прехвърлянето при нотариус и всички задължителни елементи по продажбата на имота.

Ако решите чрез агенция, доверете са на компания с дългогодишен опит, която предлага сигурност и лоялност. Може да продадете имота си бързо, лесно и изгодно, при това без досадни ежедневни огледи или комисиони. Плащане получавате веднага след сключването на сделката, плащане на реалната цена на вашия имот. Достатъчен е един-единствен оглед на имота ви, направен от наш сертифициран експерт, а офертата ни ще получите до часове и тя ще е на пазарната цена на имота. Нашата цел е комплексно и качествено обслужване, с внимание към всеки един наш клиент и той да остане доволен от услугите ни. Предимството, което осигуряваме като директен купувач са и безплатни правни консултации и изготвяне на всички документи по сделката и най-важното плащането се извършва на момента. Съдействаме и за изготвяне на скици, характеристики и данъчни.

Специалистите съветват как да сключите изгодна сделка на имот, а именно като попитате професионалистите от izkupuvame.com. Можете бързо и безпроблемно да продадете на добра цена недвижимо имущество като апартамент, земеделска земя, автомобили и вещи. Те предлагат на клиента гъвкавост, добри цени, коректност и бързина на сделката, така че винаги може да продадете имот на най-добрата цена.

Свързани

Leave a Comment