Полезно 

Регистрация на фирма и проблемът с кражбите на фирми

Регистрация на фирма в България може да направи всяко пълнолетно лице отговарящо на условията упоменати в Търговския закон за регистрацията на фирми. Една регистрация на нова фирма се прави значително лесно днес, понеже по електронен път могат да се изготвят, попълнят и подадат всички необходими данни към Търговски регистър и Агенция по вписване. Много търговци напоследък обаче се оплакват от съществуването на така наречените фирми фантоми или кражбата на собствените им фирми с престъпна цел. Дали това е възможно и защо се практикува? На първо място, ако ползвате надеждни и сигурни партньори за регистрацията на вашата фирма и промяна по обстоятелствата в нея, като goldenvision.bg, риска вашата фирма да бъде открадната е нулев почти. Компанията е изключително конфиденциална и пази сигурно всички данни на своите клиенти! Но, нека малко повече поговорим за това, как и защо се крадат фирми в България?

Регистрация на фирма – рискът да се окажете жертва на кражба на фирма!!!

Днес реално рискът да откраднат данните на фирмата ви е много голям, ако не се погрижите да си изберете сигурни партньори и да пазите конфиденциалната си информация. Главно крадците на фирми целят с кражбите си продажба на чуждо фирмено имущество или теглене на огромни кредити за чужда сметка. Има го и моментът по изнудването собствениците на фирми да превърнат част от приходите си в биткойн и да ги преведат на анонимен потребител. Каквато и да е целта на една фирмена кражба, тя в никакъв случай не е добра и следват съдебни дела, запори на сметки, фалити дори в много случаи. За да се случат всички тези абсурди е виновна формалната съдебна власт у нас, голямата власт и чистата лична саморегулация на съдебните съдия изпълнители, както и ниската култура на бизнеса да опазва данните си, да работи с квалифицирани професионалисти и да търси правата си.

У нас е толкова лесно да откраднеш чужда самоличност и да забъркаш голяма каша с успяла фирма, че повечето фирми дори и не търсят правата си в подобни спорове, понеже таксите за съда са прекалено големи от евентуалните успехи по делото и връщането на тези големи суми пари. Когато се доверите на goldenvision.bg вие получавате, като клиенти бързи услуги по регистрация на фирма, пълна конфиденциалност на данните по регистрацията и съвети за това, как точно бихте могли да се предпазите от атаки за самоличността на вашият бизнес и загуби в следствие на това! Влезте още днес на www.goldenvision.bg и осигурете сигурен старт на бизнеса си!

Свързани

Leave a Comment