Полезно 

Къща в Драгалевци – вилната зона за столичани

Къща в Драгалевци за любителите на вилната зона в самата столица. Квартал Драгалевци е сред реномираните и елитни квартали на София, заедно с Бояна, Симеоново и Княжево. Реномето на квартала е по-скоро скъпа вилна зона за отбрани жители на обществото у нас, отколкото на стандартен софийски квартал. Не случайно Драгалевци е сред най-скъпите и съответно реномирани места за живеене в София. Той отново се намира в южната част на столицата в покрайнините и подножието на красивата Витоша планина. Непосредствено межди кварталите Симеоново и Бояна, Драгалевци е част от „елитната яка“, която опасва Околовръстния софийски път. От района много лесно се достига до центъра, до отдалечените квартали на София и до извънградски обекти и други градове. Тук предимно се подвизават хора със значително висок социален статус, както и хора от бизнес класата на елита.

Къща в Драгалевци – вилната зона за заможните столичани

Разбира се елитните квартали на столицата предлагат и елитни жилища. Те са луксозни и модерни, инфраструктурата на района е много силно развита, за да предложи на обитателите на Драгалевци удобен превоз и достъп към квартала, както и излизане извън него. Комуникацията с всяко място в столицата и в страната въобще е на високотехнологично ниво. Къщите-вили са с големи размери на голяма разгърната площ, за да предоставят уединение и прекрасна панорамна гледка на обитателите си. Обикновено архитектурата в Драгалевци е силно модернистична и насочена към потребностите на съвременния човек. Тук може да видите приказни вили, чудесни еднофамилни къщи, хотели от семеен тип и всички те с прекрасни зелени дворове, спретнати, изпъстрени с цветя и зеленина. Много предложения на адрес – http://www.luksozniimoti.com

Несъмнено всеки брокер на имоти в столицата ще ви каже, че квартал Драгалевци държи едни от най-високите цени на имоти в София, но това е напълно оправдана инвестиция, с оглед на благоприятното му разположение, на пътните ключови връзки и на непосредствената му близост, както до планината, така и до центъра на града. Тук от определено време насам се строят усилено комплекси от съвременни къщи и вили, които са с модерен дизайн на вътрешното и външно пространство, последен писък на технологията и достъпа до тях е контролиран. Къща в Драгалевци е къщата мечта, която стига да можете, задължително трябва да си закупите – като един изявен гражданин на елитната вилна зона на София.

Свързани

Leave a Comment