Полезно 

Как да изберем бойлер за офиса

 

Модерния офис се променя заедно с технологиите, най-вече в потребностите на екипа, които го обитава. Не са малко местата с кухни и бани, в които е нужно да има топла вода, но не винаги има налична връзка към централен ТЕЦ, както в случая на не една сграда с ново строителство – ето защо ви трябва бойлер от Klimatici.bg.

Защо офиса ви има нужда от бойлер

Потребностите на един офис най-вече зависят от обзавеждането и дейността на самия бизнес. Офис пространствата с бани с душ, или кухни с място за готвене и миене на чинии, неимоверно изискват и топла вода, тъй като тя по-добре отмива мръсотията – ето защо на вас ви трябва бойлер в офиса.

Да покрива нуждите на потребление

Нужно е този бойлер адекватно да покрива нуждите на хората в офиса. Ако в него няма налична баня за къпане, то тогава бойлера може да бъде по-малък като обем, 40-80 литра би трябвало да е повече от достатъчни за миене на ръце и чинии.

Ако, обаче, вашите служители имат нужда от това да се освежават през ценя, при идване на работа или в обедната почивка, то тогава ви е нужен по-голям вертикален или хоризонтален бойлер. Да, наистина, има хора, които избират да се къпят на работа, особено през лятото, по-удобно е, по приятно е и е доста по-хигиенично за всички.

Да не заема много пространство

Офисите не са известни със своето пространство, особено в баните и тоалетните, за това, когато избирате бойлер, е важно той да не заема от вече ограниченото пространство. Той може да се монтира секретно в килер или да бъде инсталиран в банята, като е важно да позволява за достатъчно обем на топлата вода, както и размера да бъде подходящ за пространството.

Да има вариант за дистанционен контрол

Ежедневието може да бъде изключително натоварено, особено когато става дума за офис пространствата. Едва ли някои ще следи по цял ден какво прави бойлера, за това е добра идея да имате такъв с дистанционното контролиране на действията.

Те са сравнително достъпни като цена, въпреки, че са една идея по-скъпи от обикновените бойлери. Ако бюджета ви е ограничен, можете да намерите наистина добри бойлери без дистанционен контролна Klimatici.bg, които имат умни функции за автоматично изключване.

Те могат да бъдат настроени да работят в определен часови диапазон и да ви доставят нужното количество топла вода точно тогава когато искате. Като цяло можете и да нагласите да работят, когато електроенергията е най-евтина, както е в малките градове и потребителите на EVN – нощните киловат часове са доста по-достъпни като цена от тези през деня и следобед.

Свързани

Leave a Comment