Десерти 

„Жанета“ – топ марка за дребни сладки и сухи пасти

 

Ако сте сред заклетите фенове на дребни сладки значи ще оцените в пълна степен предимствата на продуктите, носители на гордата титла “Жанета” – марка, утвърдена не просто в национален, а в европейски мащаб.

Богат асортимент сладки изделия „Жанета“

Първата отличителна черта на сладките изделия е разнообразието и богатият асортимент. Сред продуктите може да намерите сухи пасти, маслени пасти, рула, дребни сладки, торти за всеки повод и различни суровини и продукти за сладкарството. Независимо дали търсите вкусни и пресни локумки, какаови бисквитки, скалички, френски макарони или комбинация асорти, гарантирано ще намерите вашето уникално сладкарско изделие, което за секунда превръща обикновения ден във вълшебство още с първата хапка.

Не бива да пренебрегваме и безапелационното качество, което от десетилетия прави марката толкова успешна и ѝ отрежда отговорното място на пазарен лидер в тази сфера. Нейни изделия ще намерите в почти всяка национална търговска верига, което е неоспорима индикация, че мнозина доволни клиенти са я припознали като неизменна част от своята трапеза. Помислете си за секунда кое е любимото ви изкушение, с което не пропускате да се сдобиете при всяко едно ходене до магазина? Сещате се, нали? А сега проверете бранда – няма да е изненадващо, ако видите името “Жанета”. Защото за добрите резултати си има причина.

Топ качество „Жанета“

На какво, ще попитате вие, се дължи цялото това възходящо развитие? Другата специална съставка в рецептата “Жанета” се нарича екипност и отдаденост към клиента. Професионалистите, селектирани в колектива на “Жанета”, споделят обща мисия и ценности, насочени към съвършенство и постигане на безапелационни резултати.

Етикетът “топ марка” е тежък, но “Жанета” го носи с нестихващи достойнство, вдъхновение и непоколебимост. Пред бранда няма невъзможно препятствие, което се доказва и в исторически план. От скромно и непретенциозно начинание, стартирало през далечната 1991 година в град Горна Оряховица, днес ‘Жанета” е утвърдено име и безспорен пазарен фактор. Свидетелство за това са безбройните доволни клиенти, които оценяват старанието и емоцията, вложени в изработката на всяко едно изделие.

Кафе-сладкарници „Жанета“

Ако имате свободно време и желание, задължително посетете кафе-сладкарници „Жанета“, разположени в Лясковец и Велико Търново. В първият се помещава впечатляващата производствена база на фирмата, а в древната българска столица са разположени две изключително гостоприемни кафе-сладкарници (Кафе-сладкарница „жанета и Кафе-сладкарница „Бонжур“)“, където веднага ще се почувствате у дома си. Не пропускайте да попитате за Бутиковото фреш сладкарство на марката и да се уверите с очите си, че позитивните отзиви по техен адрес съвсем не са преувеличени. Само внимавайте, защото съществува реалната възможност да се влюбите и завинаги да оставите сърцето си в това малко, но същевременно толкова голямо пространство.

 

Свързани

Leave a Comment